Illustrasjon av Egillustrerer i julenisse-frakk foran et gavekort i gull med skriften Jule-gavekort. Mannen i bildet har brunt hår, skjegg og bart. Han ser opp til venstre og holder en sløyfe i hendene. Sløyfen er plassert over gavekortet.

Istadenfor julegåver i år, kva med eit jule-gavekort?

 Er du som meg og eigentlig ikkje noko glad i å handle julegaver? Er store kjøpesenter eller netthandel eit stressmoment du helst skulle unngått? Vel, i år kan du for første gong kjøpe eit gåvekort i og til min nettbutikk. Gavekortet utstedes digitalt og er gyldig i eitt (1) år etter kjøpsdato. Og om du ikkje ser noko i nettbutikken akkurat nå så oppdaterer eg stadig med nye plakater med forskjellige motiv og fargeprofiler slik at om ein liten månad finn du kanskje det perfekte bildet. Eg er også alltid åpen for forslag til nye motiv eller andre gode idear du måtte ønske å dele med meg. Kanskje dukker akkurat din idé opp i nettbutikken!?

Gavekortet kan brukast på plakater, bilder, en personlig illustrasjon av mottagers ønske eller ein kombinasjon. 

Gavekorta kjem i mange forskjellige summar og til mange forskjellige produkt. Gavekorta som har en sum som slutter med 9 er tiltenkt å inkludere frakt. Alle bestillinger i nettbutikken på over 1000 kroner sendast fraktfritt, alltid!

   

Eg håper du vil gi meg tillit til å teikne for nokon du er glad i denne høgtidsesongen!
Egil