Postkort med sort x på framsiden. Postkortet holdes foran et juletre for å vise at julekort ikke nødvendigvis trenger å ha julemotiv.

Julekort den enkle eller den vanskelige vegen

Postkort er undervurdert. Alle elsker å få postkort, men ingen sender lenger. Kvifor ikkje? Kanskje det føles gammaldags eller du syns det tar for lang tid? Den vanskelige vegen er å ta et flott bilde, printe sjølv eller finne ei tilfeldig nettside der du kan få printa som postkort. Ikkje kjenner du til om kvaliteten er bra eller om dei kjem fram i tide.

Sjølv har eg aldri vært typen til å sende eller bruke lang tid på å lage julekort, men etter at eg starta nettbutikk og får inspirasjon gjennom kva kundane mine ønsker seg så har eg laga nokre planar om å få sendt ut nokre i år.

Marlene, ein god ven og kunde, fant sine julekort i min nettbutikk. Då ho såg Alfabetplakaten og fant bokstaven X ville ho gjerne ha det som postkort. Ho tok den lette vegen og kontakta meg. Så bestilte me 10 postkort med konvoluttar. 

10 postkort med 10 konvolutter - postkortene kommer ubrettet i posten og du kan velge mellom glossy eller matt overflate.
Etter 4 dagar kom korta i posten og Marlene var så fornøgd at ho sendte meg ein video der ho viste fram postkorta.
Marlene valgte postkort med glossy overflate. Det er også mulig å velge postkort med matt overflate. For 4-siders postkort (slike du kan åpne) tek eg 350 kroner for 10. For 2-sidig postkort (kun framside og bakside) tek eg 250 kroner for 10. Konvoluttane er valgfrie om du vil ha eller ikkje, men fører ikkje til tillegg i prisen.
Alle mine design kan kjøpast som postkort. Så ta turen innom nettbutikken for å sjå om det er noko du kunne vere interessert i. Og har eg allereie teikne deg eller din familie kan du også få desse designa som postkort. Ta kontakt for ein uforpliktande samtale her.

Egil
Tilbake til bloggen