Skjønt og lyst motiv av en lykkelig barnefamilie. De er pent kledd og i bakgrunnen er det grå skyer og snø på bakken.

Personlig poster til jul eller eit litt annerledes julekort?

Har du komt i gang med julegavene enda? Det har ikkje eg. Men, eg har allereie teikna nokre personlige illustrasjoner som skal bli julegåver! Og eg syns det er så kjekt å få den tilliten, at nokon velger meg til å teikne seg sjølv og sin partner, eller huset eller hytta. Hvis ikkje det er til deg sjølv og du ikkje veit kva personen kunne ønske seg eit bilete av, kva med eit gavekort i staden for?

Eg syns jo sjølv at eg tilbyr et unikt produkt som er verdt prisen, men det er ikke sjølvsagt at folk velger meg til å teikne for dei. Det er mykje konkurranse i plakat og poster markedet - mange forskjellige stilar frå forskjellige artistar, og at folk då velger meg, det sett eg enormt stor pris på!

 

Julekort eller julegåve?

Gjennom min leverandør av print har eg også moglegheiten til å trykke postkort. Det er 10 og 10 postkort med konvolutt. Prisen for design ligg med dei same satsane som for plakatar. Og då inkluderer det 20 postkort med konvolutt. 10 ekstra kort kan kjøpast for 150 kroner. Altså 15 kroner kortet.

Dersom du allereie har fått laga eit design hos meg så finn eg det fram i arkivet og kan bestille postkort for 150 kroner for 10, 300 for 20 osv.

Så kvifor skal du velge meg til å teikne ein personlig plakat eller julekort?

  • Det er du som sitt med originalmaterialet og det er derfor du som veit best kva du tenkjer om korleis designet skal sjå ut!
  • Eg er han som teikner og får dine idear ut i livet.
  • Saman skapar me ein personlig illustrasjon basert på ditt bilete og dine preferansar.

Kva ser eg etter når eg skal lage eit design?

  • Når eg teikner ser eg etter dei viktigaste detaljane. Det kan for eksempel handle om komposisjonen i biletet ditt. Liksom, korleis kan eg best få fram ein følelse eller det denne personen likar med dette biletet.
  • Eg tenker ofte i fargar. Fargar har ein eigen måte å påverke humøret og det er viktig. Eg går ikkje alltid så langt vekk frå den originale fargen, men kanskje eg gjer han litt varmare eller kaldare for å få fram andre følelsar i designet.
  • Lys og skygge. Ein som kan teikne veit at alt ikkje bare er rette linjer og svart eller kvitt. Men i mine design liker eg å leike med tanken at ein kan få fram ei rund form kun ved bruk av rette linjer. Det er denne måten å tenke på som gjer mitt produkt litt annerledes enn dei andre sine.

Så hvis du nå tenker at, ja, Egil, han kan få lov til å teikne meg og familien min. Så tar du kontakt med meg her.

Jula nærmer seg med stormskritt og eg håper du vil la meg teikne for deg denne førjulstida!

Egil

Tilbake til bloggen