Contact me

Below you can contact me if you want me to illustrate something for you. If you want, you can also contact me on Facebook or Instagram. You can find me under Egillustrerer in both places. 
The price per assignment varies. It may vary if there is more than one person in the picture you wish to use or if it is a picture of a pet, but all this is arrived at in conversation with each other.

Minimum price for commission is 1,500 including print and shipping.

Estimated price:

  • If you can imagine a poster or posters of you and a dear family member, you can expect to pay NOK 1,500.
  • If you can imagine a personal illustration of 3 or more family members, you should count NOK 2,000.
  • If you can imagine a poster or personal illustration of a pet or more than 4 family members, you should expect the price to be around NOK 2,500.

Contact form

Illustrations I have made on behalf of satisfied customers.

Personlig illustrert plakat av et brudepar. Bruden sitter på en stol og kikker på brudgommen. Begge smiler selv om de ikke har ansikt. Fargene går fra gult på gulvet til blått på veggen. Bruden er kledd i hvit brudekjole og brudgommen i sort dress.
Personlig illustrert plakat av en sort hund som står i vann. Fargene på motivet står i sterk kontrast til den hvite bakgrunnen. Den sorte hunden har et kraftig uttrykk i øynene. Hunden ser leken og spent ut. Han står i en dam med vann halvegs opp på bena.
Personlig illustrert plakat av en liten familie. Mor, far og datter står pyntet foran en lys bakgrunn. Mor har på seg bunad og datter har på seg strikket marius kjole. Far har på seg dress og slips. Bildet er et dåpsbilde eller lignende.

En personlig illustrert plakat av en nydelig liten platting utenfor et skjønt hus. Plakaten har et sommerlig preg og huset ligner nærmest et hus på sørlandet. Huset har blå dør og en blå himmel spegles i vinduene. På plattingen står to monobloc-stoler.
En personlig illustrert plakat av en hytte. Hytten rager høy i framgrunnen med vinduer som spegler en nydelig blå himmel med florlette hvite skyer. Hytta er nesten ferdig illustrert og gir et skissepreget arkitektonisk inntrykk.
Personlig illustrert plakat av kjærestepar. Begge har på solbriller. Jenta går med blå kjole og har blondt hår. Gutten har på seg hvit t-skjorte og har brunt hår. I bakgrunnen er det bladverk på trær og en blå og hvit gradiert himmel.