Kontakt meg

Under her kan du kontakte meg om du ønskjer at eg skal lage ein digital illustrasjon for deg. Dersom du vil kan du også kontakte meg på Facebook eller Instagram. Du finn meg under Egillustrerer på begge plassane. 
Prisen per oppdrag varierer. Det kan variere hvis det er meir enn ein person i biletet du ønskjer å bruke eller om det er eit bilete av eit kjeledyr eller eit bygg, men alt dette kjem me fram til i samtale med kvarandre.

Minstepris for kommisjon er 2500 kroner inkludert print og frakt*.

Prisanslag:

  • Dersom du kan tenke deg ein plakat eller poster av deg og eit kjært familiemedlem kan du rekne med å betale 2500 kroner.
  • Dersom du kan tenke deg ein personlig illustrasjon av 3 eller fleire familiemedlem bør du rekne 2900 kroner.
  • Dersom du kan tenke deg ein plakat eller personlig illustrasjon av eit kjæledyr eller fleire enn 4 familiemedlem bør du rekne med at prisen havner rundt 3300 kroner.

Desse prisane famner alt av arbeid som vert gjort med illustrasjonen din, ubegrensa antall revisjonar, print og frakt.

*Prisen er beregna på print i 30x40 cm. Om du skal ha 50x70 cm kan du legge til 250 kroner, og ved 70x100 kan du legge til 500 kroner. Dersom du har spørsmål er eg berre ein e-post unna 😀

Kontaktskjema

Illustrasjonar eg har laga på oppdrag frå fornøgde kundar.

Personlig illustrert plakat av et brudepar. Bruden sitter på en stol og kikker på brudgommen. Begge smiler selv om de ikke har ansikt. Fargene går fra gult på gulvet til blått på veggen. Bruden er kledd i hvit brudekjole og brudgommen i sort dress.
Personlig illustrert plakat av en sort hund som står i vann. Fargene på motivet står i sterk kontrast til den hvite bakgrunnen. Den sorte hunden har et kraftig uttrykk i øynene. Hunden ser leken og spent ut. Han står i en dam med vann halvegs opp på bena.
Personlig illustrert plakat av en liten familie. Mor, far og datter står pyntet foran en lys bakgrunn. Mor har på seg bunad og datter har på seg strikket marius kjole. Far har på seg dress og slips. Bildet er et dåpsbilde eller lignende.

En personlig illustrert plakat av en nydelig liten platting utenfor et skjønt hus. Plakaten har et sommerlig preg og huset ligner nærmest et hus på sørlandet. Huset har blå dør og en blå himmel spegles i vinduene. På plattingen står to monobloc-stoler.
En personlig illustrert plakat av en hytte. Hytten rager høy i framgrunnen med vinduer som spegler en nydelig blå himmel med florlette hvite skyer. Hytta er nesten ferdig illustrert og gir et skissepreget arkitektonisk inntrykk.
Personlig illustrert plakat av kjærestepar. Begge har på solbriller. Jenta går med blå kjole og har blondt hår. Gutten har på seg hvit t-skjorte og har brunt hår. I bakgrunnen er det bladverk på trær og en blå og hvit gradiert himmel.