Om Egillustrerer

Eg, Egil, likar å illustrere.

Eg starta så smått rundt 2018 med nokre illustrasjonar som eg gav til venninner i bursdagsgåve. Etter det har kunstnarskapet mitt stagnert i periodar og eg prøvde meg først på nettbutikk i 2020. Etter litt av og på har eg no halde drift på nettbutikken sidan 2021 og eg har produsert kunst og illustrasjonar for nesten 100 ekstremt høgt verdsatte kundar.

Først og fremst er eg utdanna lærar og eg jobbar som lærar. Eg har derfor ikkje alltid tid til å gjere alt eg har lyst til, men eg prøver så godt eg kan. Å halde på med kreativt arbeid er utmattande og skjer stort sett ikkje når eg ikkje er inspirert. Og som med kroppsleg trening må også den kreative hjernen trenast for uthaldenheit og prestasjon. For å inspirere meg sjølv likar eg å sjå film og seriar (helst science fiction), eg inspirerast også av draumar, mareritt, dagdraumar, folk eg har møtt og folk eg ikkje har møtt ennå.

Det gleder hjartet mitt om du har funne denne sida og har brydd deg nok til å lese heile denne teksten. Eg håper også at du finn noko kjekt i nettbutikken. Ikkje nøl med å ta kontakt om du skulle ha spørsmål eller berre ynskjer å bli kjent med meg!

 

Ha ein flott dag!

Klemmar frå Egil

 

Organisasjonsnummer for EGIL TVEIT er 930 537 063.
Organisasjonsnummer for EGILLUSTRERER er 930 584 606